logo

Op zoek naar een bruidsfotograaf in Leiden? Kies voor Wedding Memory!

In de aanloop naar mijn carrière als professioneel fotograaf ben ik na mijn middelbare school gestart aan de Fotoacademie van Amsterdam. Daar heb ik de inhoudelijke kennis opgedaan die ik dagelijks toepas in mijn werk als bruidsfotograaf. Ik ben als fotograaf actief in Leiden, maar ook in andere plaatsen kan ik u van dienst zijn. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan. Niet alleen op het gebied van bruidsfotografie, maar ook in de omgang met mensen. Ik weet wat nodig is om mensen op de juiste manier op beeld vast te leggen.

Een mooie herinnering creëren

Als bruidsfotograaf in Leiden weet ik welke momenten ik tijdens een bruiloft vast moet leggen. Ik stel de mensen voor mijn lens op hun gemak, wat resulteert in foto’s waar de emotie, het geluk en het plezier van afspatten. Ik doe mijn uiterste best om de mooiste dag in uw leven op de gevoelige plaat vast te leggen en draag met mijn foto’s graag bij aan een mooie herinnering.

Het echtpaar leren kennen

Voor de grote dag bespreek ik als bruidsfotograaf samen met het bruidspaar hun wensen en de mogelijkheden. Om foto’s te kunnen leveren waar het koppel blij mee is, vind ik het belangrijk om mijn klanten uit Leiden eerst beter te leren kennen. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de bruiloft tussen mij en het bruidspaar en zal de kwaliteit van de foto’s alleen maar ten goede komen.

De grote dag

Tijdens de grote dag in Leiden zorg ik ervoor dat de bruiloftsgasten nauwelijks iets merken van mijn aanwezigheid als bruidsfotograaf. Ik meng me discreet onder de gasten en werk snel, nauwkeurig en correct. Ik zorg niet alleen voor een registratie van de dag, maar heb ook een oog voor emoties en de kleinste details die een trouwdag zo bijzonder maken. Bruidsfotografie is een bijzonder vak, niet alleen moet het beeld mooi zijn vastgelegd, maar moet de pure emotie ook zichtbaar zijn. Dat is waar ik met mijn bruidsfotografie voor zorg.

Meer weten over Wedding Memory?

Wilt u meer weten over mijn werk als bruidsfotograaf in Leiden? Of bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Verderop op mijn website vindt u nog meer informatie over mijn bruidsfotografie en mijn manier van werken en tarieven, maar met vragen kunt u ook altijd contact met mij opnemen. Als bruidsfotograaf ben ik telefonisch bereikbaar voor klanten uit Leiden, maar u kunt mij ook een e-mail sturen via info@weddingmemory.nl. Ik beantwoord graag uw vragen en sta klaar om u van passend advies te voorzien.