logo

Over

WOUTER KEURIS FOTOGRAFIE

Na jarenlange ervaring in de journalistiek ben ik terecht gekomen in de portretfotografie vanwege mijn passie voor mensen en hun expressie en vanwege mijn kunde wat betreft regisseren. Omdat ik de expressie het belangrijkste element van een goed portret vind, besteedt ik hier zeer veel aandacht aan. Ik neem indien mogelijk graag mijn tijd voor ieder portret. Het is algemeen bekend dat 9 van de 10 mensen niet graag op de foto gaan. Ik begrijp dit volkomen en weet waar dit ongemak vandaan komt. Na honderden, misschien wel duizenden mensen gefotografeerd te hebben, weet ik iedereen op zijn/haar gemak te krijgen. Zo gaat er eerst een kennismaking vooraf onder het genot van een kopje koffie. Zodoende weet ik een aangename sfeer neer te zetten en kan ik van iedereen een prachtige foto maken! Echter weet ik ook wanneer er foto’s gemaakt moet worden inopdracht van redacties of een bureau, dat die tijd er helaas niet altijd is. Door de ervaring met alle apparatuur en tijdsdruk is, weet ik mij ook in benarde situaties te redden.

Klanten van Wouter Keuris Fotografie bestaan uit redacties, communicatie-, reclame- en castingbureau, bedrijven en particulieren.

Ik werk met hoogwaardig foto apparatuur: Sony A7iii & A7Riii en gebruik Profoto licht.
(Excuus voor de foto, daar staat nog mijn oude Nikon uitzet op. Na 18 jaar Nikon gebruiker, ben ik sinds enkele jaren overgestapt op het mirrorless systeem van Sony.)

Voor bruidsfotografie verwijs ik u graag door naar www.weddingmemory.nl
Volg mij ook op socialmedia! Facebook en Instagram

Ik ben Leidenaar puur sang en woonachtig in het centrum. Ik ben vader van een prachtige dochter en een heerlijke zoon. Als frontman, zanger/gitarist van Mudguard, ben ik een gepassioneerd muzikant. Deze band is een viermans post-alternatieve rock formatie. Oftewel scheurende gitaren en knallende drums. Samen met mijn vriendin heb ik de diverse werelddelen bereist. Uiteraard zijn hier schitterende foto’s van. Deze zijn te bestellen in de “prints” sectie van deze site. In de winter zitten we graag in de sneeuw op de piste met de snowboards. Als ik niet te veel apparatuur mee hoef te nemen, kom ik graag op de motor. Momenteel berijd ik een Honda Shadow American Classic Edition.

Mijn Motto: “Aim for the moon! If you miss, you’ll still be among the stars”

Enkele van mijn opdrachtgevers: